Bona 2010 04 15

Disciplin: Hoppning
Tränare: Annelie

Sjukt bra träning idag! Började med galopp in på en upphöjd bom och ett språng till sockerbit, ett par galoppsprång och sen snett ut från vägen och hoppa ett lågt räcke med vattenmatta. Tempot var kanon och vi hade till och med lite stor galopp ett par vändor!
Nästa övning var en kombination på diagonalen med kryss in, 3 spång och räcke. Efter det var det en 90° sväng till räcke med vattenmatta och fokus låg på den vägen som vi varierade att rida på 5 resp 6 galoppsprång. Satte alla! Haha.

Vi avslutade med att rida världens längsta bana med endel titthinder (en mur, två vattenmattor och lite roliga plankor) 14 språng. De gick jättebra och vi hoppade ett varv som låg på 80-100. Sista hindret var en trekombination med räcke-ett språng-oxer-ett spång-räcke och kombinationer med ett språng har jag alltid haft svårt för så vi fick ta om den ett par gånger. De första gångerna lät jag henne länge halsen för att hon skulle räcka över, och de funkar på dom här höjderna sa Annelie men när de blir högre är de inte till någon hjälp. Såå, jag fick rida an igen med mer galopp och höjda händer och då gick de! Magic!


Att tänka på: Rida såhär :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0