Bona 2010 04 28

Disciplin: Hoppning
Tränare: Annelie

Ingen dundergivande träning idag, red i en annan grupp med mycket unghästar så nivån blev därefter och normalt brukar vi få lite extratid på slutet med lite högre hinder men de blev inget idag. Började med lösgörande, ena långsidan var det serpentinbågar och andra långsidan la vi volter. Först i trav och sen galopp och då skulle vi rida förvänd galopp i serpentinerna. Det var svårt så de blev hemläxa. Sen galopperade vi över upphöjda kavalleti på volt, kick ass som vanligt.

Första hoppövningen skulle vi rida över kavalletin och sen vända mot en liten oxer ner mot hörnet. Syftet var att landa i rätt galopp efter oxern då de blev varvbyte och det gick åt helvete. Landa i fel nästan varenda gång. Efterhand la vi på en kombination längst långsidan med oxer - 5 språng - räcke. Piece of cake.

Vi avslutade med en liten bana som också var dunderenkel. Kavalletin, över diagonala oxern, snett igenom efter långsidan över räcke, bruten linje till läskig oxer och avslutar med kombination längst med långsidan a la räcke - ett språng - oxer - två språng - oxer - ett språng - räcke. Högsta språnget var ca 90 cm. Nemas problemas. Jag vill rida i en bättre grupp nu, framförallt vill jag ju hoppa större än såhär :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0